Top
Aanbiedingen

Hippe Bikini's Blog Online

Ja we zijn gestart met een Blog, niet makkelijk natuurlijk, maar goed schrijven gaat ons goed af.

 

Laten we het hebben over Hippe Bikini's bijvoorbeeld de Aubade Bikini


Aubade Bikini 2015 bestaat o.a uit de Aubade Bikini Wild Amazone, per definite de mooiste Bikini van deze collectie. Qua pasvorm uitstekend en de zwarte variant is de meest gangbare. Zwart is altijd goed ook in de Bikini, wil je de hele serie zien? Aubade Wild Amazone Push Up

Hippe Bikini's: Exclusieve St. Even Bikinis.

Voor een jeugdige en stylish uitstraling staat St Even met de afwerking en design voorop als het om hippe bikini's gaat. Het is een vrolijke collectie vol met aparte printjes, volledig gevoerd en in kleurencombianties van zuid-amerikaanse bodem. Bekijk deze b.v: Hippe bikini's St Even

En nu is het de beurt aan Freya Bikini: Rock the Beach, Inferno, Gold Rush, Bondi, Spirit.

Freya Bikini is dit jaar verrassend vernieuwend en heeft zowel invloeden van de jaren 50 als de huidige trends. Het assortiment voor de grote cupmaat is nooit zo divers geweest. Je kunt voor chic goud gaan als je slank bent en een grote cupmaat hebt. 

Freya Bikini Rock the beach doorbreekt het effen van zwart door een gouden streep en voeg hierdoor een lux ogende bikini, met de bekende pasvorm van Freya. 

Freya Bikini Inferno is een sjiek vrolijke Bikini eveneens met goud afgewerkt.

Freya Bikini Bondi is echt voor de jonge meid met de lieve vijftigerjaren-look. Je kunt de longline Bikinitop ook combineren met een kleiner broekje.

Freya Bikini Zulu is een animal-print dat perfect past bij de trend van de afgelopen 3 jaar.

Luxe Bikini Online:Door de globalisering zijn tendences over en weer tussen Amerika en Europa bijna niet meer te onderscheiden. Wel is het een feit dat Bikini's uit warme landen vaker exclusievere ontwerpen en kleuren hebben dan bijvoorbeeld europese. De europese markt echter is zeer verfijnd als het gaat om cupmaten. Wij hebben hierdoor een combinatie gecreërd waar elke vrouw kan slagen, van een zeer kleine maat tot een zeer grote maat. Ons doel dat elke vrouw zich in elke hoedanigheid zich goed voelt in strandmode. 

Bikini Online
Lingerie Hulst